Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Συμβουλές για μια πετυχημένη αλλαγή χρώματος



Αυτό το ερώτημα μπορεί μερικές φορές να ταλαιπωρεί πολλές κυρίες που θέλουν να κάνουν αλλαγή χρώματος. Σταθερή και σίγουρη απάντηση δεν υπάρχει σε αυτό το ερώτημα διότι κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό χρώμα μαλλιών είτε βαμμένο είτε φυσικό χρώμα και κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό κούρεμα και styling στα μαλλιά της.
Η απάντηση που όμως μπορεί να είναι κοινή σε όλους έχει να κάνει κυρίως με τη γενική εμφάνιση. Δηλαδή όταν είστε έτοιμες να κάνετε μια αλλαγή χρώματος είτε πολύ μεγάλη αλλαγή είτε μια πιο διακριτική θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας μερικά πράγματα που δεν σχετίζονται τόσο με τα μαλλιά σας.
Θα πρέπει σε συνεργασία με το κομμωτή σας να συζητήσετε και να δείτε τι ταιριάζει με το χρώμα της επιδερμίδας σας γιατί ένα χρώμα μπορεί να σας  κάνει να φαίνεστε πιο "χλομές" ή να σας "σκοτεινιάζει" το πρόσωπο.
Επίσης θα πρέπει να λάβετε υπόψιν συνήθως τι μακιγιάζ εφαρμόζετε στο πρόσωπο σας αν δηλαδή βάφεστε με πιο ζεστά ή ψυχρά χρώματα έτσι ώστε να μπορείτε να ταιριάξετε το χρώμα σας κατάλληλα.
Σημαντικός παράγοντας για την επιλογή τεχνικής εργασίας χρώματος είναι και η ποιότητα των μαλλιών σας. Μπορεί να θέλετε να κάνετε κάποιο χρώμα το οποίο να απαιτεί μια λίγο "βαριά" τεχνική εργασία η οποία να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην υγεία στης τρίχας σας. Γιαυτό αλλά και για τους παραπάνω λόγους θα πρέπει να κάνετε μια μικρή συζήτηση με το κομμωτή σας πριν λάβετε μια τυχών απόφαση.
Το χρώμα στα μαλλιά μεταμορφώνει μια ολόκληρη εικόνα και γιαυτό η όποια αλλαγή απαιτεί προσοχή και σωστό συνδυασμό για το τέλειο αποτέλεσμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου