Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Τρόποι για να καλύψετε τη ρίζα στα μαλλιά σας



Πολλές κυρίες αντιμετωπίζουν ένα κοινό πρόβλημα όταν η ονομαζόμενη ρίζα κάνει την εμφάνιση της και δεν υπάρχει η δυνατότητα για συχνή επίσκεψη στο κομμωτήριο με σκοπό τη βαφή. Ρίζα που σε μερικές περιπτώσεις είναι λευκή ή σε άλλες που είναι του φυσικού χρώματος δημιουργεί πρόβλημα αισθητικό και η αντιμετώπιση της είναι μόνο η βαφή. Όμως υπάρχουν μερικά μικρά και απλά κολπάκια με σκοπό να καθυστερίσετε την επίσκεψη στο κομμωτή σας και να απαλλαγείτε προσωρινά από την όποια αντιαισθητική εικόνα σας φαίνεται. Ας τα δούμε μαζί λοιπόν

  • Αν συνηθίζετε να κάνετε χωρίστρα από μία συγκεκριμένη πλευρά, τότε τα μαλλιά σας έχουν πάρει τη συγκεκριμένη φορά με αποτέλεσμα σε εκείνο το σημείο να έχουν χάσει τον όγκο τους και τα λευκά να ξεχωρίζουν σαν ... τη μύγα μες το γάλα. Αλλάξτε χωρίστρα. Δοκιμάστε να αλλάξετε πλευρά και θα δείτε αμέσως πόσο λιγότερο θα φαίνεται η διαφορά.
  • Λούστε τα μαλλιά σας και φουσκώστε τα με το πιστολάκι. Ο όγκος που θα δώσει στα μαλλιά σας ο αέρας θα τραβήξει το βλέμμα από τη ρίζα. Κρατήστε  το στυλ με ένα προϊόν φιξαρίσματος για πιο σίγουρο αποτέλεσμα.
  • Προτιμήστε όταν κάνετε βαφή να κάνετε και κάποιες πιο ανοιχτόχρωμες ανταύγειες. Έτσι μετά από 2 εβδομάδες δεν θα φαίνεται τόσο πολύ η ρίζα σας και θα μπορείτε να πάρετε παράταση για το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο τουλάχιστον για άλλη μία.            
Είναι πολύ απλά και κοινά τα μυστικά όμως δεν υπάρχει κάποια βαφή προς το παρόν στην αγορά η οποία να καθυστερεί την εμφάνιση της ρίζας παραπάνω από 20-30 μέρες. Σε πολλές κυρίες η ρίζα εμφανίζετε πολύ νωρίτερα αλλά αυτό δεν οφείλετε απαραίτητα σε πρόβλημα βαφής. Είναι ανάλογο με τη ποιότητα της τρίχας και τη συχνότητα που μεγαλώνουν τα μαλλιά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου