Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Σας καλωσορίζω

Σας καλωσορίζω λοιπόν στη πρώτη διαδικτυακή μου κίνηση με τίτλο "Όλα για τη κομμωτική". Είναι ένα νέο Blog στο οποίο θα μοιραστώ μαζί σας διάφορες ιδέες για τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Ιδέες για χρώματα, κουρέματα, χτενίσματα απλά καθημερινά αλλά και πιο επίσημα. Διάφορα "tips" και κόλπα που θα μπορούν να βοηθήσουν γυναίκες όλων των ηλικιών σχετικές και μη με το τομέα της κομμωτικής.
Θα ξεκινήσω λέγοντας μερικά λόγια για το τομέα της κομμωτικής και την επίδραση αυτού σε μια γυναίκα σήμερα. Όλες οι γυναίκες επιθυμούν να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για αυτές στα μαλλιά τους είτε χρωματικά είτε σχηματικά είτε ποιοτικά. Αυτό προϋποθέτει τη σωστή ενημέρωση όσον αφορά τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε στο σπίτι, τις τεχνικές εργασίες που κάνετε στο κομμωτήριο που επισκέπτεστε και τη σωστή ενημέρωση που υπάρχει από το κομμωτή σας.
Αναμφίβολα μια επίσκεψη σε ένα κομμωτήριο ή μια προσωπική περιποίηση μπορεί να κάνει οποιονδήποτε να νιώσει πολύ πιο ωραία, να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση του, να ανεβάσει τη διάθεση και φυσικά να ομορφύνει αρκετά την εξωτερική του εικόνα. Υπάρχουν κυρίες και κύριοι οι οποίοι επισκέπτονται συχνά το κομμωτήριο (κυρίες μέχρι 2 με 3 φορές την εβδομάδα, κύριοι μέχρι 10-15 φορές το μήνα) με σκοπό τη πλήρη χαλάρωση πνευματική και σωματική και τη βελτίωση της εικόνας των μαλλιών τους.
 Όπως καταλαβαίνετε η καθημερινότητα πολλές φορές μας επιβάλει να παραιβρεθούμε σε ορισμένες περιστάσεις είτε εργασιακές είτε κοινωνικές με αποτέλεσμα η εμφάνιση μας να πρέπει να είναι αρκετά προσεγμένη. Αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι η περιποίηση στα μαλλιά είναι μία απαραίτητη διαδικασία που πρέπει να ληφθεί υπόψιν και γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που όλοι ζούμε καταλαβαίνουμε πως η επίσκεψη στο κομμωτήριο μας γίνετε πολλές φορές πολύ δύσκολη. Γιαυτό λοιπόν εδώ θα ενημερωθείτε και θα πάρετε πολλές ιδέες που ίσως μία μέρα να σας λύσουν τα χέρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου