Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Τι είναι το μπαλαγιάζ;



Το μπαλαγιάζ είναι μια τεχνική εργασία χρώματος που μπορείτε να κάνετε χωρίς να μπείτε σε διαδικασία βαφής η ανταύγειες, με το αποτέλεσμα να είναι πολύ φυσικό σαν να έχουν ανοίξει τα μαλλιά σας φυσικά από τον ήλιο. Το προτείνουμε κυρίως σε φυσικά καστανά χρώματα που θέλετε να σπάσετε τη μονωτονία του χρώματος. Η εφαρμογή είναι απλή και γίνετε αποκλειστικά στα κομμωτήρια.
Η τεχνική του μπαλαγιάζ γίνετε με χτένα και χρησιμοποιούνται είτε σκόνη ξανοίγματος είτε βαφή ανάλογα με το υπάρχον χρώμα που έχετε και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Σε αντίθεση με τις ανταύγειες, τα μαλλιά δεν τυλίγονται σε αλουμινόχαρτα αλλά το προϊόν λειτουργεί με την φυσική θερμοκρασία που υπάρχει στον χώρο, με αποτέλεσμα να δημιουργεί ελάχιστα ξανοίγματα και έτσι απόλυτη φυσικότητα. Η ποσότητα που χρησιμοποιείτε είναι μικρή και ο χρόνος αναμονής επίσης σε σχέσης με άλλες τεχνικές εργασίες.
Είναι μια τεχνική η οποία υπάρχει από τη δεκαετία του 70 και τα τελευταία χρόνια έχει επανεμφανιστεί έντονα στο προσκήνιο και τα αποτελέσματα είναι πολύ εντυπωσιακά! Είναι μια τεχνική που αξίζει να τη κάνετε εφόσον θέλετε να δώσετε στα μαλλιά σας ένα μικρό χρωματικό "παιχνίδισμα" και ένα αποτέλεσμα σε μήκη και άκρες απόλυτα φυσικό. Σαν να έχει ανοίξει το χρώμα σας από τον ήλιο. Πολλές εταιρίες έχουν αναπτύξει περισσότερο αυτή τη τεχνική και μπορεί να σας είναι γνωστή με ονόματα όπως Serfer και painting. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου