Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ιδέες για χτενίσματα τις μέρες των Χριστουγέννων




Όπως γνωρίζετε πολύ καλά τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, οι προσκλήσεις για διάφορα event και ρεβεγιόν έρχονται και στο μυαλό πολλών από εσάς περνάει η σκέψη τι θα φορέσετε και πως θα επιμεληθεί τε τα μαλλιά σας τις γιορτινές ημέρες. Κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια δεν έχει κυκλοφορήσει και οι επιλογές είναι στάνταρ απλώς αναπτύσσονται όλο ένα και περισσότερο χρόνο με το χρόνο.
Φέτος αυτό που θα δούμε αρκετά είναι διάφορα πιασίματα σε κοντά και μακριά μαλλιά στολισμένα με διάφορες καρφίτσες να στολίζουν τα μαλλιά σας. Σε ένα πιάσιμο μπορείτε να δώσετε είτε όγκο είτε να κάνετε κάποιες μπούκλες στις άκρες έτσι ώστε να φαίνεται πιο πλούσιο και μπροστά να αφήσετε τη φράντζα σας με ένα μικρό κυματισμό.

Εάν έχετε μακρυά μαλλιά και δεν θέλετε να κάνετε κάποιο πιάσιμο μπορείτε να τα κάνετε Vang ή αλλιώς τις λεγόμενες "σκάλες" αφήνοντας τη μια μεριά ελεύθερη κάτω και την άλλη μεριά πιασμένη με κάποια καρφίτσα με διάφορα σχήματα ή με κάποια τσιμπιδάκια εσωτερικά όπως για παράδειγμα το χτένισμα που απεικονίζετε στην εικόνα παρακάτω..

Αν βέβαια δεν θέλετε να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω και θέλετε να κάνετε κάποιο "σινιόν" η αλλιώς ένα πιο επίσημο πιάσιμο έχετε και εκεί πολλές επιλογές.. Αρκεί βέβαια να έχετε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να επισκεφτείτε το κομμωτή σας κυρίως Παραμονή Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς για να μη χαλάσει το πιάσιμο που θα κάνετε. Επειδή είναι λίγο δύσκολο να καταλάβετε μέσω γραπτού λόγου κάποια πιασίματα θα σας δείξω κάποιες φωτογραφίες με ιδέες που προτείνω.





Όπως καταλαβαίνετε οι ιδέες είναι πολλά και επιλογές επίσης! Σκεφτείτε αυτό που αρέσει σε εσάς και συνδυάζετε καλύτερα με τη συνολική εικόνα σας και το τολμήστε το!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου