Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Το πιστολάκι δημιουργεί ψαλίδα;






Η απάντηση είναι ναι!! Η υψηλή θερμοκρασία στη τρίχα μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα εάν δεν έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα και αυτό που εννοώ είναι προϊόντα για το πιστολάκι η άλλες ηλεκτρικές συσκευές χτενίσματος και styling όπως το ψαλίδι για τις μπούκλες και η πρέσα!!
Ένα πολύ ωραίο και εύχρηστο προϊόν είναι το κοινό "σέρουμ" ή αλλιώς το elixir. Είναι ένα προιόν το οποίο έχει κυκλοφορίσει από σχεδόν όλες τις επαγγελματικές εταιρίες και τα αποτελέσματα είναι πολύ θετικά!
Συνήθως είναι σε ένα μικρό μπουκαλάκι και η υφή του είναι πολύ απαλή. Είναι διάφανα με έντονη μυρωδία και προτείνετε μικρή ποσότητα χρήσης!! Το προιόν, αυτό που πετυχαίνει είναι να προστατεύει τη τρίχα και να δημιουργεί ένα "αόρατο πέπλο" πάνω στη τρίχα με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να μη την επηρεάζει. Η χρήση του είναι απλή. Μετά το λούσιμο σε νωπά αλλά ταμποναρισμένα μαλλιά βάζουμε μια μικρή ποσότητα στη παλάμη μας (συνήθως μια πατημασία) και την απλώνουμε μόνο σε μήκη και άκρες.
Η μια χρήση του προιόντος προστασίας είναι αυτή και με αυτό το τρόπο αποτρέπεται η ψαλίδα και η άσχημη εικόνα της "καταστρεμένης" άκρης. Επίσης άλλα μια βοήθεια που θα μπορούσατε να έχετε είναι κατά τη διάρκεια του λουσίματός σας και πρίν τη χρήση του προϊόντος που ανέφερα είναι μια μάσκα αναδόμησης!!
Ένα "πάντρεμα" δυο ή ενός σωστού προϊόντος μπορεί να αποτρέψει οποιαδήποτε φθορά της τρίχας μπορεί να υπάρξει με τη χρήση συσκευών υψηλής θερμότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου