Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Πως να κάνεις τη σωστή επιλογή για το κομμωτήριο που θες να πας



Το να βρεις ένα καλό κομμωτήριο τις περισσότερες φορές δεν είναι και τόσο εύκολο ,αν σκεφτείς το πόσο πολλά πράγματα μαζί κάνουν τον ιδανικό συνδυασμό όπως, το να έχεις το σωστό αποτέλεσμα στο χρώμα , το κούρεμα που ονειρεύεσαι και το πόσο καλά μπορείς να επικοινωνείς με τον κομμωτή σου χωρίς να σκέφτεσαι, το πώς θα περάσει η ώρα σου όσο βρίσκεσαι εκεί και όλα αυτά, χωρίς καν αναφέρουμε το κόστος που θα πρέπει να είναι ανάλογο με αυτό που μπορεί να υποστηρίξει η τσέπη σου.
Ως αποτέλεσμα πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν, πόσο δύσκολο είναι γι αυτούς να πετύχουν το σωστό κομμωτήριο και το κυριότερο να παραμείνουν σε αυτό. Και όμως δεν χρειάζεται να είναι τόσο δύσκολο, απλά ίσως το μόνο πράγμα που χρειάζεται είναι το να κάνουμε μια απλή λίστα με αυτά που ο καθένας θεωρεί απαραίτητα για μια επίσκεψη σε ένα κομμωτήριο και με βάση αυτή την λίστα να αποφασίσει σε ποιον θα εμπιστευτεί τα μαλλιά του.Για παράδειγμα, αν ψάχνετε για ένα καινούργιο κομμωτήριο αλλά δεν είστε σίγουροι, απλά ρωτήστε κάποιον από τους φίλους, γνωστούς που εσείς θεωρείτε ότι έχουν ωραία μαλλιά για το που χτενίζονται ή χρησιμοποιείστε το ιντερνέτ για να μάθετε περισσότερα .
Επίσης, μπορείτε να περάσετε οι ίδιοι από το κομμωτήριο που σας ενδιαφέρει έχοντας πριν κλείσει ένα ραντεβού, έτσι ώστε πριν κάνετε οποιαδήποτε εργασία να σας δει ο κομμωτής και να σας συμβουλέψει -προτείνει το τι θα μπορούσατε να κάνετε στα μαλλιά σας και έπειτα να κλείσετε το ραντεβού σας. Ετσι με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε και εσείς οι ίδιοι να δείτε τον χώρο, το προσωπικό του κομμωτηρίου , το αν σας κάνει να νιώθετε άνετα και το πόσο καλά μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κομμωτή σας. Και αυτό, γιατί ας μην ξεχνάμε το πιο σημαντικό που κατά την άποψη μου λέει πολλά για το κομμωτήριο είναι οι πελάτες του και το πόσο άνετα νιώθουν, το πώς αντιμετωπίζονται και το πόσο τακτικοί είναι .
Βεβαίως είναι και το θέμα το τι ακριβώς είδους υπηρεσία ψάχνουμε σε ένα κομμωτήριο και βάση με αυτό να αποφασίσουμε . Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό το κόστος. Οι περισσότεροι από εμάς ,αυτό που αναζητούμε είναι να έχουμε τα τέλεια μαλλιά με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή ως προς την επιλογή του κομμωτηρίου .Το ότι κάποια κομμωτήρια χρεώνουν ακριβά, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το αποτέλεσμα θα είναι και το ανάλογο με αυτό που εσείς θα θέλετε, όπως και το αντίθετο το πολύ οικονομικό δεν εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη . Καλή τύχη λοιπόν στην αναζήτηση σας !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου