Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Όλα για τα εξτένσιον



Είναι μεγάλος ο αριθμός των γυναικών που θέλουν να έχουν πολύ πλούσια και μακριά μαλλιά όμως για διάφορους λόγους δεν μπορούν να τα έχουν. Γι' αυτό μια αξιόπιστη λύση είναι η εφαρμογή των εξτένσιον. Τα εξτένσιον είναι μικρές τούφες μαλλιών που με ένα ειδικό μηχάνημα με τη βοήθεια της θέρμανσης κολλάνε στα υπάρχον μαλλιά από το ύψος της ρίζας.
Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε ποιότητα όπως και σε χρώμα. Ανάλογα με τη ποιότητα της τρίχας που θέλετε ανεβαίνει και η τιμή τους ενώ μπορείτε να βάλετε σε όποιο σημείο στο τριχωτό της κεφαλής σας θέλετε.
Υπάρχουν μερικές σημαντικές συμβουλές που πρέπει να ξέρετε. Για παράδειγμα επειδή η τρίχα μεγαλώνει είναι λογικό τα εξτένσιον να "κατεβαίνουν" μαζί με τα μαλλιά σας από τη ρίζα. Αυτός είναι ένας λόγος που εάν υπάρχει η δυνατότητα κάθε περίπου 3 με 4 μήνες χρειάζονται αλλαγή. Όσο τα εξτένσιον κατεβαίνουν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να φύγουν τελείως πχ στο λούσιμο ή στο χτένισμα.
Επίσης πρέπει να ξέρετε πως όταν βάλετε εξτένσιον το λούσιμο θα πρέπει να είναι πολύ απαλό στη ρίζα και μη τρίβετε καθόλου τις ρίζες σας διότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μπερδευτούν. Σε κάθε λούσιμο σας στο τέλος χρησιμοποιείστε αρκετή μαλακτική κρέμα στις άκρες για να ξεμπερδευτούν.
Κατά τη διάρκεια που θέλετε να τα ξεμπερδέψετε πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια ειδική βούρτσα που κυκλοφορεί στην αγορά και είναι ειδικά για τα εξτένσιον. Φυσικά το ξεμπέρδεμα γίνετε από κάτω προς τα πάνω πολύ προσεκτικά.!
Στα εξτένσιον ανάλογα με το είδος της τρίχας που έχετε επιλέξει μπορείτε να κάνετε τεχνικές εργασίες βαφής στη ρίζα αλλά για τις άκρες σας συμβουλευτείτε το κομμωτή σας για να σας ενημερώσει εάν τυχόν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη τρίχα των εξτένσιον!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου