Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Τεστ αλλεργίας της βαφής και τρόποι αντιμετώπισης αλλεργικού προβλήματος.






Το τεστ αλλεργίας της βαφής είναι μια διαδικασία απαραίτητη για κυρίες που βάφουν για πρώτη φορά τα μαλλιά τους ή που μετά από χρόνια αποφασίζουν να αλλάξουν εταιρία και είδος βαφής.
Η εφαρμογή είναι απλή. Επισκέπτεστε το κομμωτήριο σας μια μέρα πριν τη μέρα που έχετε το κανονισμένο ραντεβού σας και ο κομμωτής σας, βάζει μια πολύ μικρή ποσότητα βαφής στο δέρμα πίσω από το αφτί σας. Το κλείνει με ένα "τραυμαπλάστ" και μετά από 24 ώρες επισκέπτεστε ξανά το κομμωτή σας. Εάν το σημείο που έχετε κάνει το τεστ έχει ερεθισμό σημαίνει ότι πιθανή εφαρμογή της συγκεκριμένης βαφής θα σας δημιουργήσει αλλεργικό πρόβλημα, εάν όχι τότε μπορείτε να κάνετε κανονικά τη βαφή σας. 
Σε περίπτωση που βάφεται τα μαλλιά σας στο σπίτι, δεν κάνετε τεστ αλλεργίας και παρουσιάσετε αλλεργικό πρόβλημα δηλαδή έντονο ερεθισμό στο τριχωτό της κεφαλής, νιώσετε κάψιμο στο δέρμα σας και νιώσετε έντονη δυσφορία τότε ξεβγάζεται τη βαφή αμέσως με κρύο νερό. Αφού ξεβγάλετε βάζετε σε ένα μικρό σκεύος χλιαρό προς δροσερό νερό και αλάτι. Το κάνετε εφαρμογή στις ρίζες σας σε όλο το κεφάλι και το αφήνετε για περίπου 5 με 10 λεπτά. Όταν νιώσετε μια ανακούφιση το ξεβγάζεται πάλι με δροσερό νερό. Εάν όχι επισκεφτείτε το φαρμακοποιό σας ή το γιατρό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου